T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / KUMRU - Atatürk Ortaokulu

Haberler

May

Nis

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

YENİ MÜFREDAT TANITIM AFİŞLERİ

Nis

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Yeni müfredat bilgilendirme afişleri

Nis

Akıl ve Zeka Oyunları İl Finali Başarılarımız

 

Pentago oyununda il olan öğrencimiz Tuğçe Tapkı’yı Mangala oyununda il 6. olan öğrencimiz Buse Tatlılık’ı Reversi oyununda il 8.olan öğrencimiz Işıl Çit’i ve öğretmenleri Ersin TAŞKIN’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Küçükler kız ve erkekler badminton il 2.si olduk...

 

Bu başarıya emek veren öğrencilerimizi, Beden Eğitimi öğretmenimiz Şahin Gülseven’i ve Antrenörleri Fatih Kaplan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…

Nis

“Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur.”

 

M. Kemal ATATÜRK

 

Çanakkale Zaferimizin 109. yılı şerefine okulumuzda program düzenleyen başta Müzik Öğretmenimiz Gülden Yağcı olmak üzere öğretmenlerimize, emek veren öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzu Ramazan Ayı güzellikleri ile hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 

 

Tüm Müslüman Aleminin Ramazan Ayı Hayırlı Olsun

Nis

Okul olarak 12 Mart İstiklal Marşı’nın 103. Kabul Yıldönümü programını icra ettik. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederken, İstiklal Marşımızı yazan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, marşa anlam katan, marşı yazdıran şuhedaya ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Nis

Dilimizin zenginliği anlamı bul etkinliği mart ayı etkinlik takvimine uygun olarak düzenlenmektedir.

Türkçe Öğretmenimiz Sabri Muratcan KANDEMİR"e teşekkür ederiz.

Nis

Zeka Oyunları 1.leri Okulumuzdan

 

İlçemizde yapılan zeka oyunlarında Pentagon'da Tuğçe TAPKI 1. Reversi de Işıl ÇİT 1. Mangala da Buse TATLILIK 1. olmuştur. 

 

Öğrencilerimizi ve Öğretmenleri Ersin TAŞKIN’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Şampiyonun Adı Değişmedi Badminton Yıldız kızlar il 1. si Yıldız erkek il 2.si olduk... Bu büyük başarıya emek veren başta öğrencilerimiz olmak üzere Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şahin Gülseven ve Antrenörleri Fatih Kaplan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Lise Tanıtımı kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimizi Şehit Sabri Eryeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezdirdik. Misafirperverliğinden dolayı Okul Müdürü muhsin Baş'a, Müdür Yardımcılarına, Bölüm Şeflerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Kumru Kaymakamlığı Sosyal Etkinlik Takvimi çerçevesinde Kariyer Günleri Meslek Tanıtım etkinliği kapsamında Kumru Devlet Hastanesi Acil Hekimi Dr.İbrahim Arslanbüken ve eğitim hemşiresi Fatih Kaya doktorluk ve hemşirelik meslekleri hakkında tanıtım yaptılar.

Mrt

LGS başarı hedefi olan 8.sınıf öğrencilerimizle Fatsa Uzay ve Astronomi Atölyesi,Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi,Fatsa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’ne Rehber Öğretmenimiz Alperen KOÇ ile birlikte gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda bugün 8. Sınıf öğrenci ve velilere yönelik Okul Müdürümüz İrfan Dervişoğlu başkalığında; Müdür Yardımcımız Osman Tapkı ve Rehber Öğretmenlerimiz Gülşah Gençyürek ve Alperen Koç'un katılımları ile LGS konulu toplantı yapıldı. Toplantıda yapılan kazanım değerlendirme sınavları ile ilgili bilgi verildi. Öğrencilerimizin başarılarının artması için tavsiyelerde bulunuldu.